artikel

Advertorial – “ARCHITECT@WORK ROTTERDAM staat opnieuw garant voor innovatie”

productnieuws

Tijdens het totaalevenement voor (interieur)architecten, designers en voorschrijvers ligt de focus op productinnovaties. In 288 stands worden de nieuwste producten en materialen geëxposeerd.

Advertorial – “ARCHITECT@WORK ROTTERDAM staat opnieuw garant voor innovatie”

 

 

Randprogramma

Tijdens deze editie staat de vraag centraal waarom er wordt gekozen voor klei als materiaal en als natuurlijke grondstof voor bouwmaterialen als baksteen, aardewerk en keramiek. De lezingen staan in het teken van deze vraag. Onder meer Els Zijlstra (Materia), Jan Peter Wingender (Wingender Hovenier Architecten), Harrie Vekemans (Bouwkundig Adviesbureau Vekemans) en de Spaanse architect Héctor Ruiz-Velásquez (Ruiz-Velásquez Architecture and Design) spreken over klei als materiaal.

Materia presenteert een tentoonstelling met als thema ‘Ceramics’. Verder zijn er Art by EKWC (Filip Jonker), R-O-B Gevels en BrickDesign by ROBOT Metselwerk en ‘Images’ door DAPh. Last but not least zorgt hoofdsponsor CRH voor de nodige spraakmakende eyecatchers die voor 100 % verbonden zijn met dit centrale thema.

 

ARCHITECT@WORK 2012:

  • Woensdag 12 donderdag 13 september 2012 (13.00 – 20.00) in Ahoy Rotterdam
  • Geïnteresseerden kunnen zich vooraf gratis aanmelden voor een bezoek via www.architectatwork.nl met code 555.
Reageer op dit artikel