artikel

BTicino LivingLight combineert innovatie en design

productnieuws

LivingLight is de naam van de nieuwe lijn schakelmateriaal van BTicino. In deze serie combineert BTicino technologische innovatie met design, energiebesparing en flexibiliteit.

BTicino LivingLight combineert innovatie en design

 

 

 

 

LivingLight biedt één universele basis die bedrijven en consumenten naar eigen inzicht kunnen combineren met verschillende afdekramen en bedieningsmechanismen. De serie is leverbaar als traditioneel schakelmateriaal, als draadloze oplossing en als domotica oplossing.

 

Keuzevrijheid

De afdekramen zijn in diverse vormen, kleuren en materialen leverbaar. Klanten kunnen kiezen voor rechthoekige of ovale afdekplaten in technopolymeer, gekleurd of gegalvaniseerd Zamak, of in hout, en met traditionele wipschakelaar of met axiale bediening. Het materiaal past in Nederlandse en Italiaanse modulaire inbouwdozen.

Draadloze oplossing

BTicino LivingLight is ook leverbaar als draadloze oplossing. In dit RF-systeem wordt met Zigbee een Mesh-netwerk tot stand gebracht tussen alle componenten. Deze sturen het signaal versterkt door waardoor ook in een groot kantoor draadloze bediening mogelijk is. De RF-zender kan daarnaast ook direct een scenario uitvoeren binnen het BTicino My Home domoticasysteem.

Reageer op dit artikel