artikel

Treinstation krijgt machinekamerloze liften

productnieuws

Möhringer heeft onlangs twee liftinstallaties geplaatst op het nieuwe treinstation in Westervoort. Het project valt onder de Raamovereenkomst liften die Prorail met Möhringer heeft afgesloten. Naast de levering van de twee machinekamerloze liften heeft Möhringer ook opdracht gekregen voor het onderhoud in de komende 25 jaar.

Treinstation krijgt machinekamerloze liften

Bij veel moderne liften is er geen aparte machinekamer meer. De installatie en de motoren zijn in de schacht ingebouwd. Zowel architecten, beheerders als gebruikers zijn blij met de ruimtebesparing die dit oplevert.

De MKM-serie

Möhringer ontwerpt en levert een eigen lijn machinekamerloze liften onder de naam MKM. De MKM-serie kent een aantal belangrijke voordelen, met name op het gebied van flexibiliteit.

 

Van overhoeks tot panorama

Technisch kan Möhringer alle kanten uit. Denk aan afwijkende maatvoeringen, overhoekse toegangen, panorama-uitvoeringen en een vrij te kiezen locatie voor de besturingsunit.

Grenzeloos heffen

Wat het hefvermogen betreft, lijkt de grens nog niet bereikt. Tot nu toe leverde Möhringer machinekamerloze liften met een vermogen tot circa 4.000 kilogram. Wilt u verder gaan dan dat, dan kan dat in overleg.

Reageer op dit artikel