artikel

A-9000 vertegenwoordigt nieuw tijdperk in platformliften

productnieuws

Aesylift introduceert de A-9000 Cabinelift: een platformlift met volledige cabineafsluiting en volautomatische bediening.

A-9000 vertegenwoordigt nieuw tijdperk in platformliften

Wanneer de draaiende toegangsdeur is gesloten, sluiten de cabinevouwdeuren automatisch. Vervolgens hoeft de bedieningsknop slechts eenmalig kort te worden ingedrukt om naar de gewenste verdieping te gaan. De gebruiker hoeft de bedieningsknop dus niet meer ingedrukt te houden.

Bij het bereiken van de verdieping opent de vouwdeur weer automatisch en kan men de cabine door de draaideur verlaten.

Extreem veilig

De cabinelift is extreem veilig vanwege de vouwdeuren aan de toegangszijde. Gebruikers ervaren dit tevens als comfortabel. Vanaf de verdieping was de lift al voorzien van automatische besturing door het éénmalig kort indrukken van de haalknop.

Ergonomie gecombineerd met design

De A-9000 heeft de kwaliteit die men van een Zweedse fabrikant gewend is. De lift is standaard voorzien van een spiegel en een aantrekkelijk ontworpen lichtarmatuur met led-verlichting en wordt geleverd inclusief leuning, alarmnoodknop en telefoon. De glazen vouwdeuren zijn geplaatst in een stalen kader.

  

Er zijn drie standaard cabinetypes:

  • Royale (RAL kleur naar keuze);
  • Silent Soft-line (luxe afwerking);
  • Stainless Steel (RVS).

Kostenbesparing

Een ander voordeel van de A-9000, is de mogelijkheid om binnen een bouwkundige schacht de stalen of aluminium schacht achterwege te laten. Bij meer dan drie stopplaatsen is dit al kostenbesparend.

Reageer op dit artikel