artikel

Goed geïsoleerde dakramen

productnieuws

De FTT U6 Thermo heeft drievoudige beglazing, geharde buiten- en middenruit en binnenste beglazing gelaagd met P2A veiligheidsbeglazing. De beglazing is voorzien van lage emissiviteit coating, warme TGI glasafstandshouders en het is gevuld met argon gas.

Goed geïsoleerde dakramen

Het tuimeldakraam behaalt een U-waarde van 0,81 W/m2K. Het FTT U8 Thermo heeft viervoudige beglazing gevuld met krypton gas en behaalt een U- waarde van 0,68 W/m2K. De hoge isolerende eigenschappen en hoge dichtheid van de ramen maken ze geschikt voor toepassing in zowel passiefbouw als in kamers met airconditioning en mechanische ventilatie. Het grote formaat en de verhoogde tuimelas zorgen voor een grote hoeveelheid natuurlijk lichtinval, vergroot comfort en een vergrote doorloopruimte. De ramen zijn leverbaar in 22 maten, waaronder 114×160 en 94×180.

Reageer op dit artikel