artikel

InterfaceFLOR opent deuren van the awarehouse

productnieuws

Een unieke ervaring van design, innovatie en duurzaamheid
InterfaceFLOR, leider in design en productie van hoogwaardig tegeltapijt, lanceert op 29 maart 2012 the awarehouse. Op deze dag zal de gerenoveerde fabriekshal in Scherpenzeel feestelijk worden geopend.

InterfaceFLOR opent deuren van the awarehouse

 

Laat u tijdens dit event inspireren door de provocerende en altijd positieve trendwatcher Adjiedj Bakas! Tevens wordt de nieuwste collectie Metropolis gelanceerd! Meld u nu aan op www.interfaceflor.eu/metropolisevent!

the awarehouse, duurzaam en innovatief design

Tijdens de feestelijke opening kunnen gasten alles zien dat the awarehouse te bieden heeft. Het duurzame en innovatieve gebouw, gerealiseerd in samenwerking met het Nederlandse architectenbureau Claessens Erdmann, behelst diverse kantoorruimtes, een duurzaamheidshoek, product- en merkbelevingsgebieden, een galerie voor veelbelovende kunstenaars, inspirerende vergaderruimtes, een theater in de grond en een hi-tech conferentieruimte met videomuur.

Awarehouse _ adv_Interface 

Het gebouw is naast een experience ruimte ook een voorbeeld van duurzame renovatie en herbestemming. Door het gebruik van verschillende kleuren en structuren tegeltapijt zijn verschillende zones gecreëerd, met elk een andere functie. The awarehouse is een gebouw met een open karakter, met veel glas en weinig muren, dat het gevoel geeft van openheid, ruimte en licht.

AwareHouse Adv_Interface 

Duurzaam ontwerp

Bij de renovatie van de voormalige fabriek zijn alleen duurzame en gerecyclede materialen gebruikt. Oud treinwagon hout is hergebruikt in en om het gebouw, het gebruik van vintage stoelen in de kantoren en vergaderzalen en hergebruikte objecten van eerdere tentoonstellingen zorgen voor een verrassende wow-effect. Er is getracht om zoveel mogelijk van de oude fabriekshal in stand te houden en oude materialen te hergebruiken om de hoeveelheid afval terug te brengen. Het innovatieve, verhoogde kabelmanagementsysteem Intercell zorgt ervoor dat het geïsoleerde gebouw wordt verwarmd met de restwarmte afkomstig van de productievestiging.

 Awarehouse_Exterieur_Adv_Interface_AdW

Metropolis

Tijdens de opening van the awarehouse wordt tevens de nieuwste collectie Metropolis gelanceerd. Hiervoor vond interfaceFLOR inspiratie in het thema van de Apocalyps en de wedergeboorte van een nieuwe, betere wereld. Deze inspiratie levert een gevarieerde reeks patronen van onderbroken lijnen, gebouwen die verwoest zijn, de natuur die over vervallen gebouwen heen woekert en de surrealistische patronen en elektrische lichten van toekomstige steden. Kom kijken en laat u inspireren!

Meld u nu aan op www.interfaceflor.eu/metropolisevent . Bent u verhinderd? Voor meer informatie over een bezoek of gebruik van het awarehouse mail naar: interface.nl@interfaceflor.eu of bel +31332775800.

Reageer op dit artikel