artikel

Hunter Douglas levert plafondoplossingen met optimale ontwerpvrijheid

productnieuws

Het gehele Hunter Douglas programma bevat een breed scala aan plafondoplossingen die de architect in staat stelt ontwerpen te realiseren met verschillende materialen als metaal en textiel, allemaal afkomstig van één leverancier. Eindeloos veel kleuren, afwerkingen en vormen creëren in samenhang met uiteenlopende materialen een optimale ontwerpvrijheid.

Hunter Douglas levert plafondoplossingen met optimale ontwerpvrijheid

De Luxalon 300L panelen zijn 300 mm breed en worden op lengte gemaakt tot een maximale lengte van 6 meter. Het robuuste uiterlijk van de brede panelen zorgt voor interessante ontwerpmogelijkheden.

De plafondpanelen kunnen worden uitgevoerd met een rechte )-voeg, nette V-voeg of een 10 mm brede verzonken voeg. De panelen kunnen geïnstalleerd worden als klem-, opleg-, drager-, of C-rastersysteem. De plafondpanelen kunnen geperforeerd worden en voorzien worden van een akoestisch nonwoven vlies om het akoestische comfort in een ruimte te verbeteren.

Doordat de panelen eenvoudig met de hand gedemonteerd kunnen worden, is er goed toegang tot alle installaties in het plenum. De panelen zijn gemaakt van 0,7 mm aluminium, waardoor uitermate geschikt om armaturen direct te integreren in het paneel. Een breed kleurenprogramma en montagemogelijkheden is standaard beschikbaar. Speciale kleuren zijn op verzoek mogelijk.

Reageer op dit artikel