artikel

DomusLift

productnieuws

De DomusLift automaat is speciaal ontwikkeld voor woonhuizen. De installatie heeft geringe inbouwmaten (een liftput van 120mm en een uitloop van 2650 mm) en is aan te sluiten op het normale lichtnet. In geval van een stroomstoring zakt de energiezuinige lift (energielabel A) automatisch naar de onderste stopplaats, zodat er geen gevaar bestaat voor opsluiting.

DomusLift

De schuifdeuren in de cabine en bij de schachttoegangen werken automatisch en de lift is uitgerust met overnamebesturing. De gebruiker hoeft de knop dus niet ingedrukt te houden. De lift is leverbaar in rolstoeltoegankelijke uitvoering (cabine 1100 x 1400 mm) en is bedoeld voor toepassingen met minder dan 12.000 ritten per jaar. Een periodieke keuring is niet vereist.

De DomusLift automaat is geschikt voor nieuwbouw en bestaande bouw en biedt ruime keus aan afwerkingsmaterialen voor vloeren en wanden.

 Lees meer over de DomusLift

 

Adv_Kone_Domus

Reageer op dit artikel