artikel

Besam totaalaanbieder van brandwerende deuren

productnieuws

Als totaalaanbieder levert Besam diverse entreeoplossingen met brandwerende functie. Het brede pakket bestaat uit brandwerende automatische schuifdeuren, rolschermen, draaideurautomaten, vrijloopdrangers en deurdrangers.

Besam totaalaanbieder van brandwerende deuren

 

De producten zijn getest door TNO Efectis volgens NEN EN1634-1:2008 en NEN 6069. Ze voldoen daarmee aan de voorschriften van het bouwbesluit.

Automatische schuifdeuren zijn beschikbaar in verschillende gradaties van brandwerendheid. Testresultaten wijzen uit op een 120 minuten brandwerende functie van de constructie. Op esthetisch gebied is er volop keuze.

Besam

De schuifpuien kunnen uitgevoerd worden met en zonder zijlichten en één of meerdere schuivende delen. Voor een rijk aanzicht kunnen ze uitgevoerd worden met tussenbanden of daarentegen voor een transparante look in geheel glas. Alle gewenste kleuren zijn mogelijk.

 Besam_3

Ook voor Service en Onderhoud aan brandwerende deuren kunt u terecht bij Besam. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden die onze Pro-Active Care servicepakketten bieden.

Ga voor meer informatie naar www.besam.nl of neem contact met ons op via 0318-698969 of info@besam.nl

Reageer op dit artikel