artikel

Ultraslank schuifsysteem met grote afmetingen

productnieuws

De nieuwe Methermo schuifpuien van Metaglas zijn bijzonder slank gedetailleerd. De profielen kunnen volledig worden ingebouwd zodat alleen het glasvlak zichtbaar is. Daarnaast kunnen de schuifelementen in bijzonder grote afmetingen worden uitgevoerd.

Ultraslank schuifsysteem met grote afmetingen

 

 

De kozijnen en raamprofielen van het Methermo schuifpuisysteem kunnen volledig worden weggewerkt in wanden, vloer en plafonds. Alleen de slanke overlap van de schuifelementen van slechts 48 mm breed is zichtbaar. Doordat de profielen volledig worden ingebouwd, is het systeem geheel drempelloos. Alleen het glas is zichtbaar. Van vloer tot plafond, van muur tot muur. Slank, esthetisch en praktisch. Door de minimale profilering is de toetreding van daglicht maximaal en het uitzicht onbeperkt.

Advertorial Metaglas Methemo Foto: Hofman Dujardin Architecten / Fotografie Matthijs van Rhoon

Methermo schuifpuien kunnen in extra grote afmetingen worden uitgevoerd. De vaste en schuivende elementen zijn onbeperkt aan elkaar te koppelen, zodat bijzonder brede glasgevels kunnen worden gerealiseerd. Het schuifsysteem wordt per project op maat gemaakt en biedt u onbeperkte ontwerpvrijheid.

Advertorial Metaglas Methemo Foto: Hofman Dujardin Architecten / Fotografie Matthijs van Rhoon

Wilt u meer informatie over Methermo schuifpuienontvangen of advies over de vele mogelijkheden? Neem dan contact met ons op via (0344) 750 400 of via info@metaglas.nl. Onze adviseurs denken graag met u mee.

Advertorial Metaglas Methemo 

Reageer op dit artikel