artikel

Evolution: vlakke gevelpanelen met blinde bevestiging

productnieuws

Benchmark Evolution is een slank, vlak gevelsysteem voor nieuwbouw of renovatie. De panelen worden blind bevestigd en kennen een gladde afwerking.

Evolution: vlakke gevelpanelen met blinde bevestiging

Het systeem van Kingspan Benchmark Façade Systems is tevens beschikbaar als geïsoleerd cassettesysteem, waarbij de voordelen van het bouwen met sandwichpanelen behouden blijven. Een andere variant is die met extra schijnvoegen, zodat de 1 meter brede panelen ogen als een plankprofiel.

Het gevelpaneel is leverbaar in diverse afmetingen: standaard tot 17 meter lang, maar ook in alle werkende breedten tussen 600 en 1000 mm in stappen van 1 mm. Het paneel is geschikt voor op maat gemaakte systemen en leverbaar in een breed scala aan kleuren, coatings en voegdetailleringen.

Reageer op dit artikel