artikel

Onderhoudsvriendelijk dakraam met ‘grenenhout look’

productnieuws

FAKRO breidt haar assortiment uit met een nieuw, onderhoudsvriendelijk kunststof dakraam met een grenenhouten uiterlijk: de PTP-V/Pi. De grote vraag naar een dakraam dat voldoet aan deze eigenschappen, heeft FAKRO doen besluiten deze productvariant te ontwikkelen en te introduceren.

Onderhoudsvriendelijk dakraam met ‘grenenhout look’

 

 

 

 

In ruimten waar een onderhoudsvriendelijk dakraam vereist is, maar de uitstraling van een houten dakraam gewenst is, biedt het FAKRO dakraam met ‘grenenhout look’ uitkomst. Dankzij de speciale afwerkingslaag oogt het profiel exact als authentiek grenenhout, terwijl het in werkelijkheid uit kunststof bestaat.

Deze samenstelling zorgt voor een aanzienlijke besparing op de onderhoudskosten. Echte houten dakramen dienen bijvoorbeeld om de 3 tot 5 jaar een nieuwe schilderbeurt te krijgen. FAKRO verwacht dat dit type dakraam populair gaat worden als alternatief voor echt hout onder liefhebbers van een houten interieur.

Het onderhoudsvriendelijke PTP-V/Pi dakraam is ook verkrijgbaar in renoFit-uitvoering. Het renoFit vervangingsdakraam is speciaal voor de renovatiemarkt ontwikkeld en kent een aangepaste maatvoering. Hierdoor is het dakraam moeiteloos toe te passen binnen de bestaande interieurafwerking op oudere dakraammaten en dakramen van andere fabrikanten.

Bezoek voor meer informatie de FAKRO website: FAKROdakramen.nl

 

Reageer op dit artikel