artikel

Artitec bekent kleur

productnieuws

Artitec opent het nieuwe jaar met kleur. Kleur op de deur wel te verstaan. In 2012 zal Artitec de mogelijkheid bieden om diverse modellen kwaliteitsdeurbeslag in een heel scala van bonte en ingetogen kleuren te leveren.

Artitec bekent kleur

 

 

Naast felle kleuren als blauw, rood, geel etc. zullen er ook diverse kleurnuances in wit, zwart en grijs te leveren zijn. Voor een aantal kleuren biedt Artitec zelfs de mogelijkheid van gevoel op de deur. Diverse coatings met elk een andere touch. Bijvoorbeeld Soft-touch, wat een warm en zacht gevoel aan het deurbeslag geeft of de RAW-touch met zijn duidelijke structuur en stoerheid. Ook de gehele grepencollectie kan in kleur geleverd worden.

Artitec_Lammerschans_Rau 

Artitec zal een aantal van de coatings en kleuren presenteren tijdens de Polyclose in Gent en de Material Xperience in Rotterdam. Deze beide beurzen vinden plaats in januari 2012. Hier zullen deze en andere noviteiten voor 2012 gelanceerd worden.

Website

In september 2011 is de nieuwe website van Artitec bv live gegaan. Na een half jaar van ontwikkelen, vormgeven, en content schrijven in 4 talen heeft de deurbeslagontwikkelaar uit Den Dolder een informatieve site gelanceerd.

 Artitec

Waar voorheen voornamelijk veel productinformatie te halen was wil Artitec met deze site ook andere informatie aanbieden. De inhoud van de site is voor diverse doelgroepen interessant. Handelaren vinden er alle specificaties van de producten uit de diverse deurbeslaglijnen. Dat loopt uiteen van bestelnummers tot montagevoorschriften en maattekeningen. Aannemers en bouwbedrijven vinden er referentieprojecten en bijvoorbeeld montagehandleidingen.

Architecten kunnen bestekteksten downloaden en in de referenties zien welke projecten er nog meer voorzien zijn van Artitec projectbeslag. De site zal met regelmaat worden geupdate en voorzien worden van de laatste informatie. Kom dus geregeld eens kijken of er voor u interessante aanvullingen zijn.

Meer info

www.artitec.com
Artitec bv
Fornheselaan 120
3734 GE Den Dolder
T 030-8507070
E info@artitec.com

Reageer op dit artikel