artikel

Carpet tiles by modulyss®

productnieuws

modulyss® staat in voor de creatie, productie en verkoop van tapijttegels voor de contractmarkt en richt zich naar architecten die op zoek zijn naar hoogkwalitatieve en trendy tapijttegels.

Carpet tiles by modulyss®

 

 

 

 

modulyss® tapijttegels zijn beschikbaar in verschillende kleuren, structuren en dessins. De creatieve mogelijkheden zijn onbeperkt. Zo kunnen de producten onafhankelijk maar ook in combinatie met elkaar gebruikt worden waardoor de vloer een extra dimensie en een exclusieve look krijgt. De klant vindt in modulyss® een partner die actief meedenkt en proactief mogelijkheden aanreikt.

We inspire, you create, we develop!

 

 

Modulyss Metallic
Metallic

modulyss® lanceerde onlangs enkele eigentijdse, innovatieve tapijttegelcollecties; Metallic die een matte basiskleur met een glanzend accent verenigt, Color met zijn schitterende, uitdagende kleuren die eindeloze vloercombinaties mogelijk maken, Connexxion, een speelse mix van kleurrijke lijnenpatroon met een grijze basiskleur, en In-groove die ontwikkeld werd als antwoord op de fijnstofproblematiek. De dikte en de grillige structuur van het garen zorgen ervoor dat In-groove maar liefst 6 keer beter is in het opgevangen en vasthouden van fijnstof dan harde vloeren.

Modulyss In Groove
In Groove

Met een trendy, nieuwe maar vooral praktische website biedt modulyss® sinds kort ook een efficiënt werkinstrument die de klant toelaat zelf tapijtcombinaties te maken. Naast tips en advies voor een geslaagd resultaat krijgt de bezoeker er ook informatie over modulyss® en het product zelf.
Dus … refresh your thoughts, reset je computer en surf naar www.modulyss.com

Modulyss
Color.

Reageer op dit artikel