artikel

Knauf MP 75 Diamant – Stootvast en krasvast pleistergips

productnieuws

Knauf MP 75 Diamant is een gipspleister die zeer hard opdroogt. Daarmee wordt de kans op deuken, krassen en beschadigingen in het stucwerk aanzienlijk verkleind. Zeker in woonhuizen en publieke ruimtes waar veel ‘verkeer’ is blijkt MP 75 Diamant een effectieve toepassing. De mooi gestukadoorde wanden blijven, ook jaren na oplevering, glad en strak.

Knauf MP 75 Diamant – Stootvast en krasvast pleistergips

 

 

Dit product ontving eerder in België de architectenprijs voor ‘meest innovatieve product’.

Muren zonder beschadigingen

Het stukadoren van een woonhuis doe je het liefst één keer en goed. Iedereen wil dat zijn pas gestukadoorde muren zo lang mogelijk strak en zonder beschadigingen blijven. Het lijkt onvermijdelijk: een stoel die langs de muur schraapt, een kind met een speelwagentje dat tegen de muur aan rijdt…

Datzelfde geldt voor muren in scholen, ziekenhuizen, winkelcentra e.d. Maar met MP 75 Diamant houden muren esthetisch langer stand. Dat betekent minder onderhoudskosten en een langer behouden strakke uitstraling van het gebouw.

 knauf 

MP: MachinePleister

De MP 75 Diamant is machinaal te verwerken met een gipsspuitmachine, zoals de Knauf PFT Ritmo.

Overtuig uzelf!

Knauf MP 75 Diamant is verkrijgbaar bij de stukadoorsgroothandel.
Wilt u zelf ervaren hoe hard deze gipspleister is ten opzichte van ‘gewoon’ gips? Bij Knauf kunt u een monsterdoosje aanvragen.

Meer informatie: www.knauf.nl/mp75diamant

 knauf 

 

 

Reageer op dit artikel