artikel

Knauf Bohebiflex inbouw wandgootsystemen

productnieuws

Het Knauf Bohebiflex totaalconcept bestaat uit een assortiment inbouw wandgootsystemen. In tegenstelling tot bestaande opbouw kabelgootsystemen kunnen deze volledig worden ingebouwd in metalen staanderwanden, houtskeletbouw, staalframebouw of massieve wanden, veelal naar keuze onder- of bovenin de wand.

Knauf Bohebiflex inbouw wandgootsystemen

Het resultaat: een gemakkelijk te openen horizontale kabeltransportruimte, van waaruit de installateur de holle ruimte in de wanden en installaties permanent kan bereiken. Moet er iets aangepast worden? Dan kan dat zonder omslachtige ingrepen. Frezen is niet nodig en kostbaar breek- en herstelwerk en overlast behoren tot het verleden.

Ook in de afwerking is Knauf Bohebiflex groots. Een willekeurige houten plint, een gecoate plint, een gestoffeerde plint, alles is mogelijk. Zelfs terugliggend.

 Adv Knauf Bohebiflex 

More freedom to connect

Dankzij dit totaalconcept zijn de gehele wand en gevel een vrije installatiezone voor elektra, domotica, data en media. Installeer nu wat noodzakelijk is; tot in de verre toekomst is alles eenvoudig aan te passen of uit te breiden. Volledige ontwerpvrijheid zonder vroegtijdige planningen van omvangrijke installaties. Dé innovatieve oplossing voor het nieuwe bouwen.

Meer informatie: www.knauf-bohebiflex.nl

Reageer op dit artikel