artikel

Evolution – The Next Detail

productnieuws

Kingspan Benchmark Façade Systems introduceert Benchmark Evolution. Met dit nieuwe slanke, vlakke en stijlvolle gevelsysteem ontwerpt u unieke gevels met een hoge kwaliteit in detaillering. De introductie van Evolution biedt u nog meer mogelijkheden en flexibiliteit dan voorheen bij het ontwerpen van moderne façades.

Evolution – The Next Detail

 

Of het nu nieuwbouw of renovatie betreft, het Evolution gevelpaneel is geschikt voor alle type gebouwen waarbij de esthetiek van de gevel van ongekend hoog niveau moet zijn. De ultiem gladde afwerking van dit paneel dat blind bevestigd wordt, is synoniem voor vooruitstrevende bouwtechnische eigenschappen. Evolution biedt de esthetiek en architectonische detaillering die vandaag de dag een vereiste is, maar dan wel zonder de complexiteit ervan.

Het Evolution gevelpaneel is in een aantal varianten beschikbaar. Natuurlijk is het beschikbaar als standaard paneel tot een lengte van wel 17 meter. Ook is het paneel beschikbaar in alle werkende breedten tussen 600mm en 1000mm in stappen van 1mm.

Tevens is Evolution ook beschikbaar als geïsoleerd cassettesysteem waarbij alle voordelen van het bouwen met sandwichpanelen behouden blijven. Een andere variant is er één met extra schijnvoegen in het paneel, deze schept het beeld dat er met een plankprofiel gewerkt is terwijl het in werkelijkheid om een paneel van 1 meter breed gaat.

Het paneel is uitermate geschikt om in maat gemaakte systemen te voorzien. Deze nieuwe sandwichpanelen stellen u in staat om een gevelbeeld van gevarieerde paneelbreedten weer te geven en de voegbreedten zichtbaar te veranderen. Daarnaast is een breed scala aan kleuren, coatings en voegdetailleringen verkrijgbaar.

Geprefabriceerde paneelsystemen van Kingspan kennen een hoogwaardige PIR isolatiekern, waardoor slanke gevels en detailleringen kunnen worden gerealiseerd. Deze bouwmethode laat het toe om snel en betaalbaar te bouwen en biedt tevens een waarborg voor een uitstekende brandwerendheid, een ongekende luchtdichtheid en een gunstige duurzaamheidsklasse.

Meer informatie: www.kingspanbenchmark.nl

Reageer op dit artikel