artikel

Een fantastisch gebouw verdient een fantastische entree!

productnieuws

Zodra bezoekers een gebouw betreden is de uitstraling bepalend voor het beeld dat zij zich, vaak onbewust, vormen van dat bedrijf of die bewuste instelling. Het is dan ook van groot belang dat de vorm van de entree aansluit bij de gewenste uitstraling terwijl u als architect de functionaliteit niet uit het oog verliest.

Een fantastisch gebouw verdient een fantastische entree!

Interieur, esthetiek, klimaatbeheersing en kostenbesparing, enkele steekwoorden waar u als architect een belangrijke, zo niet dé belangrijkste, adviserende rol heeft. Sluit het een het ander uit? Dat hoeft niet. Het gaat om de juiste balans en die balans begint bij de entree.

Ga naar de site van Boon Edam voor meer informatie.

Reageer op dit artikel