artikel

Koninklijke lantarenpalen

productnieuws

Crown is een nieuwe buitenverlichting die Michele De Lucchi ontwikkelde voor het plein en de tuinen van het paleis Venaria Reale in Turijn. De ronde, kroonvormige kop is geïnspireerd op de vele koningen die het paleis bewoonden.

Koninklijke lantarenpalen

De lantarenpaal is leverbaar met een symmetrische, of met een a-symetrische lichtverdeling naar beneden. Een hermetische afsluiting beschermt de verlichtingskop, zodat de lichtstroom als gevolg van bevuiling in tien jaar tijd met slechts 5% zal afnemen. Alle onderdelen van de lantaarn kunnen worden gescheiden en gerecycleerd.

Lichtbeheer

De versies met led straatverlichting kunnen op afstand centraal worden beheerd, of met afzonderlijk geprogrammeerde intelligente elektronica. Hiermee kunnen de lichtstroomniveaus worden beheerd op basis van de werkelijke behoefte en kan het energieverbruik van de installatie met 45% worden gereduceerd.

 

Reageer op dit artikel