artikel

Een andere dimensie voor uw creativiteit met de glasblokken Seves glassblock!

productnieuws

Dit jaar stelt Seves glassblock twee nieuwe collecties voor aan de wereld van de hedendaagse architectuur, bedacht om nieuwe expressieve vormen te geven voor de creativiteit van de ontwerpers: Pegasus 3D en VetroPieno. Seves lanceert op deze manier het glasblok als design element voor alle types van toepassingen, van scheidingswanden tot vensters, en zelfs tot volledige glazen gevels.

Een andere dimensie voor uw creativiteit met de glasblokken Seves glassblock!

Seves creëert, dankzij de voortdurende innovaties van de bedrijfsproductie, steeds nieuwe design oplossingen door het glasblok om te vormen tot een materiaal dat artistieke vereisten of structureele behoeften interpreteert om speciale stijlen te verkrijgen, van traditioneel tot modern en van minimal tot innovatief.

Pegasus 3D

Dankzij de samenwerking met de beroemde architect Rafael Moneo werd voor de eerste maal een driedimensionele decoratie aangebracht op de buitenzijde van een blok, ter gelegenheid van de creatie van het bekende glasblok Doric dat werd gebruikt om de gevel van de bibliotheek van de Universiteit van de Jezuïeten van Deusto in Bilbao te bouwen.

Dezelfde procedure werd gevolgd voor het blok Pegasus—bekend voor zijn ‘vleugels’ die de structurele elementen tussen de blokken verbergen—met drie verschillende driedimensionele tekeningen: golf, mozaïek en diamant. Elke tekening biedt aan de architect en de interior designer nieuwe mogelijkheden voor gevoelservaringen, lijnspelen, echo’s en weerspiegelingen, door de ontwerpers uit te dagen om hun creativiteit in meerdere dimensies te verkennen.

VetroPieno

Seves heeft VetroPieno gecreëerd voor ontwerpers die houden van het traditionele blok: een compact glasblok dat de stijl van traditionele stenen verenigt met de doorzichtigheid en de helderheid van het glas. VetroPieno is ideaal voor een modern interieur, heeft een sterke visieve impact, en voegt een elegant effect toe aan eender welke toepassing zoals scheidingswanden of stijlaccenten, zodat de binnenruimte uniek en intiem wordt.

De nieuwe collecties van maken deel uit van het gamma Design dat bestaat uit zes verschillende collecties—waaronder de levendige Mendini Collection en de heldere Pegasus gemetalliseerd—elkeen met verschillende kleuren, stijlen, modellen, vormen, en met speciale afmetingen. Verken alle ontwerpmogelijkheden met de glasblokken van het gamma Design van Seves glassblock.

Reageer op dit artikel