artikel

Dé designpoort van Heras, iGate:

productnieuws

Veilig wordt buitengewoon mooi met de iGate. Deze vrijdragende schuifpoort van Heras combineert een innovatief design met talloze mogelijkheden voor een opvallende, individuele afwerking. Hiermee geeft u meteen al aan de poort een ijzersterk visitekaartje af.

Dé designpoort van Heras, iGate:

 

 

 

De iGate is een opvallend statement dankzij de eigentijdse uitstraling en individuele vormgevingsmogelijkheden. Het opmerkelijke, ronde design van de poort en motorbehuizing geeft de iGate moderne allure. Extra onderscheidend vermogen kunt is te creëren met unieke features, zoals een zelf te kiezen design van de poortbeplating en LED-verlichting.

 Advertorial Heras 

Zowel de kleur van de poort als van de verlichting is te personaliseren. Dit biedt talloze mogelijkheden om de huisstijl in het buiteninterieur door te trekken of om anderszins opvallend naar buiten te treden. De site, igate.heras.nl geeft inspiratievoorbeelden. Via deze online tool is de iGate te voorzien van een persoonlijk ontwerp.

 Heras advertorial 

Voor meer meer informatie over de iGate, neem dan contact op met Heras voor een vrijblijvende afspraak.

Reageer op dit artikel