artikel

Betrouwbare sluitoplossing voor kleine schuifdeuren

productnieuws

De Dictamat 50 biedt een betrouwbare mechanische sluitoplossing voor kleine schuifdeuren, die in sluitkracht en -snelheid nauwkeurig is in te stellen.

Betrouwbare sluitoplossing voor kleine schuifdeuren

Het sluiten gebeurt gecontroleerd, middels een veerkabelrol en een radiaaldemper met regelbare sluitsnelheid. Het product kan boven of onder de schuifdeuren in de rail worden gemonteerd. Naast de twee compacte uitvoeringen is het systeem ook modulair leverbaar, zodat het aan bijna iedere deursituatie aan te passen is.

Roestwerende

De Dictamat 50 is geschikt voor enkelvleugelige en dubbelvleugelige schuifdeuren. Voor toepassing op schepen, in de levensmiddelensector of in ziekenhuizen is de schuifdeursluiter leverbaar in roestwerende materialen.

Reageer op dit artikel