artikel

Nieuwe afdekraamvarianten voor Gira Esprit

productnieuws

Gira heeft de luxe schakelaarserie Esprit van natuurlijke materialen uitgebreid met afdekramen van geëloxeerd aluminium en aluminium met notenhoutfineer. Het geëloxeerd aluminium is leverbaar in de kleuren bruin en zwart.

Nieuwe afdekraamvarianten voor Gira Esprit

 

 

 

De Duitse fabrikant van schakelmateriaal en domotica biedt drie designvarianten van de afdekramen aan, die beantwoorden aan de huidige trend naar individuele woonstijlen. Ze reflecteren de voor inrichting en stoffering belangrijke thema’s reductie en eenvoud.

  

Bij afdekramen van geëloxeerd aluminium in mat zwart is net als bij de variant in bruin de natuurlijke slijpstructuur van het materiaal zichtbaar. De basiselementen hebben de kleur aluminium.

Met de variant Esprit aluminium met notenhoutfineer biedt Gira de natuurlijke uitstraling van hout aan. Het afdekraam van Esprit van geëloxeerd aluminium in mat bruin past bij de verschillende bruintinten van moderne kleurconcepten. Bij afdekramen van geëloxeerd aluminium in mat zwart is net als bij de variant in bruin de natuurlijke slijpstructuur van het materiaal zichtbaar.

 

Gira Esprit heeft afdekramen van geëloxeerd aluminium in mat bruin. De basiselementen zijn crème wit glanzend.

De basiselementen bij de Esprit afdekramen zijn verkrijgbaar in zuiver wit glanzend, crème wit glanzend, antraciet en de kleur aluminium. Naast drukvlakschakelaars en wandcontactdozen met randaarde kunnen daarin ook meer dan 300 functies van de elektrotechniek worden geïntegreerd. Met de tastsensor van de derde generatie zijn bijvoorbeeld diverse functies van het KNX/EIB-systeem aan te sturen, zoals lichtscènes opslaan en opvragen, lampen schakelen en dimmen en rolluiken of aloezieën omhoog en omlaag sturen.

Elke bedieningsknop van de Gira tastsensor 3 Basis, Gira tastsensor 3 Comfort en Gira tastsensor 3 Plus is bescheiden te verlichten, zodat ze ook in het donker gemakkelijk worden gevonden.

 

Reageer op dit artikel