artikel

Kraan Sento van Graff door Angeletti Ruzza

productnieuws

Op de Cersaie, de grootste sanitair- en tegelbeurs van Italië, zal het Amerikaanse merk Graff een nieuwe serie kranen presenteren die zijn ontworpen door Angeletti Ruzza. De zeer minimalistisch vormgegeven kranen kregen de naam Sento.

Kraan Sento van Graff door Angeletti Ruzza

 

 

 

 

 

 

De ontwerpers hebben een lichte kraan willen ontwerpen, die toch een krachtige uitstraling heeft. Daniele Ruzza en Silvana Angeletti brengen hun ontwerpen graag terug tot de essentie, en proberen zo weinig mogelijk extra’s toe te voegen en alleen de functie vorm te geven.

 

De kraan wordt door Graff geleverd in diverse uitvoeringen: verchroomd, een witte en een zwarte lak, die een matte structuur hebben die te danken is aan een speciaal ontwikkelde poedercoatbehandeling.

 

Reageer op dit artikel