artikel

Duurzaam Ambiance

productnieuws

De nieuwe collectie tapijttegels Ambiance combineert een verzorgde desinering met goede milieuprestaties.

Duurzaam Ambiance

 

 

 

 

De backings en garens bevatten gerecycled materiaal en twee series zijn gebaseerd op de microtuft-technologie waarbij 20% minder garen wordt gebruikt. Ook worden veel producten standaard geleverd met Cool Carpet: een concept waarbij producent InterfaceFLOR garandeert dat alle CO2 wordt gecompenseerd die het product tijdens zijn gehele levenscyclus uitstoot. Enkele nieuwe series zijn geïnspireerd op patronen uit de natuur. Dit maakt dat de tegels in willekeurige richting kunnen worden gelegd, waardoor er minder afval ontstaat bij zowel het leggen als het vervangen van de tegels. De nieuwe series heten Razzle Dazzle, Cap & Blazer, Vermont, Precious Ground, Made to Measure en Knit One Purl One.

 

  

Reageer op dit artikel