artikel

BTicino My Home

productnieuws

BTicino My Home is een gebruiksvriendelijk systeem voor woningautomatisering dat het bedienen van diverse applicaties in en om de woning samenbrengt. Het systeem is eenvoudig uit te breiden en aan te passen aan toekomstige gebruikerswensen.

BTicino My Home

Bewoners kunnen verlichting en verwarming regelen, rolluiken bedienen of muziek afspelen. Via een scenariotoets worden voorgeprogrammeerde schakelingen opgeroepen voor bijvoorbeeld het ontwaken, het verlaten van de woning of tijdens het koken. Ook de toegangscontrole, deurcommunicatie en het alarmsysteem worden geregeld. Het systeem meldt inbraken en kan autonoom handelen bij gaslekken. Mocht de elektriciteit uitvallen, dan blijft het alarmsysteem functioneren.

BTicino My Home is zowel in huis als op afstand te bedienen via de computer, smartphone of tablet PC.

Open protocol

BTicino My Home is gebaseerd op een open protocol, waaraan systemen van derden gekoppeld kunnen worden via een gateway. Dit zorgt uiteindelijk voor meer transparantie en innovatie in de markt voor woningautomatisering. Daarnaast stelt het system integrators en installateurs in staat om zelf combinaties te leggen met andere toepassingen, zoals audio- en video-applicaties.

Bedieningselementen

My Home biedt een uitgebreid assortiment bedieningselementen die variëren van eenvoudige schakelaars tot geavanceerde touchscreens, videodisplays of een integratie met de iPhone of iPad.

Reageer op dit artikel