artikel

Tafel DB11 van Zoom by Mobimex

productnieuws

Het massief houten tafelblad van de nieuwe lijn DB11 van Zoom by Mobimex leunt op een rank stalen onderstel met een fraaie vorm. Het blad lijkt nauwelijks aan het onderstel vastgemaakt, maar er op te zweven. Het ontwerp is van Dante Bonucelli en is door het Zwitserse merk gepresenteerd op de Salone del Mobile in Milaan.

Tafel DB11 van Zoom by Mobimex

De aan de hoofdeinden uit elkaar wijkende poten bieden gebruiker en stoelen grote vrijheid. Het metalen onderstel is verkrijgbaar in diverse uitvoeringen: blank staal, zwart gebeitst of geolied staal, verchroomd en gepolijst staal of in zwartgrijs gelakt staal.

De zichtbare verbindingselementen worden door Zoom by Mobimex geleverd in mat of verchroomd staal of in een zwart gebeitste uitvoering.

Ontwerper Dante Bonucelli laat weten dat hij voor dit ontwerp is geïnspireerd door het gedachtengoed van de Italiaanse architect Carlo Scarpa.

  

In Nederland is de tafel verkrijgbaar via de Benelux-vestiging van het merk. 

 

Reageer op dit artikel