artikel

Nieuwe badkamercollectie Botinger & Roi

productnieuws

Sinds kort zijn de luxe sanitaircollecties van Botinger & Roi ook in Nederland leverbaar. Botinger & Roi levert verschillende soorten collecties badkamerelementen in allerlei stijlen.

Nieuwe badkamercollectie Botinger & Roi

 

 

Zo is er de collectie 30’s, nostalgisch uitziende zwart met witte wastafels, kasten en baden in jaren dertigstijl, die herinneringen oproept aan de interieurs van de upper class uit Londen en Manhattan. Binnen de 30’s collectie is er ook een aparte serie genaamd de Amsterdamse School, met wastafels, kasten en spiegels die aansluiten op de interieurs uit deze bouwstijl.

Een andere lijn is Purity, waarin basic vormen, strakke lijnen met afgeronde hoeken en vriendelijke vormen een hoofdrol spelen. Voornaamste kleuren zijn wit, hout, zand en grijs. Deze is ontworpen door Boudewijn Roest, evenals de wastafels Loft uit de sQ-collectie. De vele variaties in wastafels die Botinger & Roi levert zijn in de fotogalerij te bekijken.

  

De wastafel Poncette is ook uit te voeren in allerlei kleuren van de Colors-collectie. 

Reageer op dit artikel