artikel

Unexpected Nature van Marmoleum door Forbo Flooring

productnieuws

Adembenemende landschappen en bijzondere natuurfenomenen vormen de inspiratiebron voor de nieuwe marmoleum vloeren.

Unexpected Nature van Marmoleum door Forbo Flooring

De collectie Unexpected Nature bevat achttien koude en warme kleuren . De gestreepte dessins staan in het teken van contrasten: zacht en krachtig, ruig en verfijnd, zwaar en licht, vol en pastel. De vloeren binnen elke serie zijn zo ontworpen dat ze met elkaar te combineren zijn.

Marmoleum is vervaardigd uit duurzame grondstoffen waarbij geen insecticiden worden gebruikt. Het voornaamste bestanddeel is lijnzaadolie. Daarnaast bestaan de vloeren uit tallolie, hars, houtmeel, kalksteen, pigmenten, jute en lak. Maar liefst 97 procent van deze grondstoffen is natuurlijk, waarvan 70 procent hernieuwbaar en bijna 40 procent gerecycled. Marmoleum is dan ook volledig biologisch afbreekbaar.

Reageer op dit artikel