artikel

Tafel Koral van KFF

productnieuws

Het Duitse meubelmerk KFF presenteerde op de Salone del Mobile deze kunstzinnige tafel. Het kronkelige stalen onderstel is volledig met de hand gelast en gepoedercoat in koraalrood.

Tafel Koral  van KFF

 

Het tafelblad van Koral is maar liefst vier meter lang en gemaakt van vier cm dik massief eikenhout. Dit is afkomstig van de eeuwenoude Duitse vakwerkhuizen. Noesten en kleine scheurtjes geven het blad een robuust karakter. Om het authentieke karakter optimaal te behouden is het hout enkel geschaafd en geolied.
Alle Koral-tafels worden genummerd en geleverd met een certificaat van echtheid. KFF levert het onderstel in elke gewenste RAL-kleur. Het blad is verkrijgbaar in een afmeting van 400 bij 95 cm en in 250 bij 95 cm.

Reageer op dit artikel