artikel

Snel schakelen met Climasmart Modul-Air

productnieuws

Climasmart Modul-Air is een energiezuinig ventilatiesysteem dat beschikbaar is in twee varianten: sensorgestuurd en tijdgestuurd.

Snel schakelen met Climasmart Modul-Air

Bij de sensorgestuurde variant wordt de toevoer en afvoer van lucht in de woning geregeld op basis van luchtkwaliteit. Belangrijkste meetwaarden zijn CO2, luchtvochtigheid en temperatuur. De sensor is ontwikkeld in samenwerking met Honeywell en communiceert draadloos met de centrale sturing. Bij de tijdgestuurde variant wordt de toe/ en afvoer geregeld op basis van tijdinstellingen. Dag/nacht ventilatie zorgt voor comfort en energiezuinigheid. De modulair geschakelde ventilatieroosters geven een EPC-reductie van 0,12. De roosters bestaan uit geschakelde zelfregelende modules, die blind worden opgenomen in de gevel, boven het kozijn. De roosters reageren op signalen van de centrale sturing. Met de handzender kan een rooster onafhankelijk van het systeem worden bediend. Het systeem geeft een EPC-reductie tot 0,26.

 

Reageer op dit artikel