artikel

Klein ventilatietoestel met WTW

productnieuws

De Renovent Excellent is een klein ventilatietoestel met warmteterugwinning. Het toestel is completer, stiller en energiezuiniger dan zijn voorganger, de Renovent HR Large.

Klein ventilatietoestel met WTW

Het wordt standaard geleverd met bypass en voorverwarmer. De langzaam draaiende ventilatoren en de lage interne weerstand zorgen voor een laag geluidsniveau en dragen eraan bij dat het hulpenergieverbruik met 40% wordt verlaagd. Uniek In het systeem wordt het ‘constant flow-principe’ gecombineerd met de meest stille en energiezuinige EC-ventilatoren met achterovergebogen schoepen.

Het wordt standaard geleverd met bypass en voorverwarmer. De langzaam draaiende ventilatoren en de lage interne weerstand zorgen voor een laag geluidsniveau en dragen eraan bij dat het hulpenergieverbruik met 40% wordt verlaagd. Uniek In het systeem wordt het ‘constant flow-principe’ gecombineerd met de meest stille en energiezuinige EC-ventilatoren met achterovergebogen schoepen.

Reageer op dit artikel