artikel

Bureau Dex voorziet gebruiker van lichaamsbeweging

productnieuws

Reinier de Jong speelt in Bureau Dex met vorm en ruimte. Het doel is de gebruiker te voorzien van voldoende bewegingsvrijheid. Het ontwerp is vervaardigd uit duurzame materialen.

Bureau Dex voorziet gebruiker van lichaamsbeweging

 

 

 

 

Dex is een compact en minimalistisch bureau. Het blad is slechts 12 mm dik en vertoont toch een sterk en duurzaam karakter door de opbouw uit afwisselende lagen HPL en aluminium. Het frame bestaat uit twee horizontale kruisvormen van massief houten latten en een ladenblok. Hierdoor blijft het frame tot een minimum beperkt en is er bij de zitplek veel beweegruimte. De lades zijn geschikt om een printer in te doen. Hiervoor zijn speciale bodemgeleiders voorzien en achterin openingen uitgespaard voor kabels. De printer is door de gebruiker te bedienen vanaf de zitplaats.

DEX is te verkrijgen in verschillende bladafmetingen met lengte van 1,20 m tot 1,60 m en een breedte van 0,60 m tot 0,80 m. De afmetingen van het ladenblok worden afgestemd op de afmetingen van het blad.

Reageer op dit artikel