artikel

Bedieningsplaten Skate Cosmpolitan van Grohe

productnieuws

De jaren vijftig en zestig vormden de inspiratie voor de nieuwe leren bedieningsplaten van sanitairfabrikant Grohe. Het bedrijf breidt de Skate Cosmopolitan-serie uit met twee innovatieve varianten, uitgevoerd in vier kleuren.

Bedieningsplaten Skate Cosmpolitan van Grohe

 

 

Grohe laat op deze manier zien dat een bedieningsplaat niet louter functioneel is, maar ook bijdraagt aan de stijl van een badkamer of toilet. Er zijn verschillende varianten te verkrijgen die beantwoorden aan de persoonlijke smaak van de gebruiker en de badkamer tot in detail stylen.  Zo kun je voor het frame kiezen uit gestikt of glad leer en uit de kleuren zwart, beige, wit en taninerood. De spoelknop is uitgevoerd in chroom.

Om het waterverbruik te minimaliseren kan er bij de Grohe bedieningspanelen worden gekozen voor een variant met Dual Flush (kleine of grote spoeling) en spoelonderbreking. Hiermee kan tot vijftig procent water worden bespaard.

Reageer op dit artikel