artikel

Advertorial – Tuimeldakramen met meer lichtinval en een hoog bedieningsgemak

productnieuws

Meer mogelijkheden en meer lichtinval met het FAKRO FDY-V tuimeldakraam met verhoogde tuimelas en benedenlicht.

Advertorial – Tuimeldakramen met meer lichtinval en een hoog bedieningsgemak

 

 

 

 

Het grote glasoppervlak van dit dakraam zorgt ervoor dat er nóg meer lichtinval toetreedt in de binnenliggende ruimte. De bovenste raamvleugel heeft een verhoogde tuimelas waardoor de gebruiker gemakkelijk tot aan de rand van het raam kan gaan staan wanneer dit geopend is. Ook voor lange mensen is dit erg gebruiksvriendelijk.

De onderste raamvleugel is een vast element en zorgt voor extra lichtinval in de ruimte en laat óók kinderen op een veilige manier van het omliggende landschap genieten. De tuimeldakramen met verhoogde tuimelas en benedenlicht zijn voorzien van een onderbediening waardoor het bedieningsgemak aanzienlijk verhoogd wordt.

Kijk voor meer informatie op www.fakro.nl

Reageer op dit artikel