artikel

Zero Ready

productnieuws

Passief Zero Ready is een totaalconcept voor een energieneutrale woning die voldoet aan de EPC-norm van 2015.

Zero Ready

Dit gebeurt door de hybride houtskeletbouwwanden onder een hoge druk en temperatuur te vullen met Biobased Foam. Verder worden de aansluitingen van de buitencomponenten gedicht. Het concept kent een snelle bouwtijd. Particuliere cascowoningen staan binnen twee à drie dagen en worden in twee à drie maanden sleutelklaar opgeleverd. Bij projectmatige woningen gaat het zelfs sneller. Ze worden in een volledig geautomatiseerde houtskeletbouwproductiestraat gebouwd, wat resulteert in lage bouwkosten. De woningen worden geprepareerd voor een eenvoudige upgrade naar zonne-energie: wanneer solartechnologie efficiënter en betaalbaar wordt, kan dit plug & play worden geïnstaleerd.

Reageer op dit artikel