artikel

Strak en stralend leem

productnieuws

Duro is een strakke, dunne en harde fijnleemstuc. Het product heeft sterke fysieke eigenschappen en de hardheid van kalkpleister. Het is duurzaam, kleurecht en eenvoudig bij te werken.

Strak en stralend leem

 

 

De glinsterende structuur geeft het interieur een frisse uitstraling. Duro wordt samengesteld uit zand, klei en een plantaardig bindmiddel. Deze combinatie zorgt voor een goede warmte- en vochtregulerende werking. Verder is het product dampdoorlatend en anti-statisch en verkort het nagalm. Duro is hard en standaard geschikt voor alle wanden die geen direct contact hebben met water. Tierrafino levert echter ook diverse afwerkingsmaterialen, waaronder een wax om de stuc afwasbaar te maken. De stuc is leverbaar in elke kleurnuance en -schakering.

Reageer op dit artikel