artikel

Ontwerpvrijheid met EcoPrefab

productnieuws

VBI EcoPrefab is een woningconcept dat voldoet aan de eisen van 2015 (EPC 0,4). Met geringe aanpassingen kan de nulenergie-eis van 2020 al worden behaald.

Ontwerpvrijheid met EcoPrefab

Als uitgangspunt is gekozen voor de standaard steenachtige Agentschap.nl hoek- en tussenwoning met een uitbouw van 2,40 meter. De woning wordt all-electric opgeleverd en zowel de woning als zijn duurzame energiebron kunnen in de toekomst gemakkelijk worden aangepast. Geen van de binnenwanden is dragend en de combinatie met het VBI FlexCasco leidt tot volledige domoticavrijheid. In de woning wordt gebruik gemaakt van betonkernactivering met koelen en verwarmen vanuit het plafond. Elke grondgebonden woning kan binnen het concept worden ontworpen.

Reageer op dit artikel