artikel

Kasten Mindstream Cabinets van Diesel door Moroso

productnieuws

Modemerk Diesel en meubelproducent Moroso zetten hun samenwerking ook dit jaar voort, en breidden de gezamenlijke collectie uit met een reeks nieuwe ontwerpen. Onder de naam Succesful Living ontstaat zo een serie meubelen met een innovatieve vormgeving en materialisering, die aansluiting zoekt bij een jonge doelgroep.

Kasten Mindstream Cabinets van Diesel door Moroso

 

Met de Mindstream Cabinets introduceren Diesel en Moroso een innovatief, modulair kastensysteem dat inspeelt op de wens van de hedendaagse consument tot het ‘customizen’ van hun omgeving.

De kastenserie bestaat uit verschillende opbergelementen die zijn voorzien van allerlei beelden zoals een zonsondergang, een streeppatroon of een foto van een cd-kast. De beelden en patronen zijn digitaal geprint op gekleurde mdf-platen en bieden gebruikers de mogelijkheid hun eigen ‘beeldverhalen’ te creëren.

  

 

Reageer op dit artikel