artikel

Bank Metro van Emmegi door Luca Nichetto

productnieuws

Op de Salone del Mobile in Milaan presenteerde het Italiaanse meubelmerk Emmegi behalve drie nieuwe stoelen deze modulaire sofaserie. Metro bestaat uit 54 individuele elementen, waardoor er vele opstellingen mogelijk zijn.

Bank Metro van Emmegi door Luca Nichetto

 

 

Door de modulaire opzet biedt het ontwerp van Luca Nichetto een groot aantal mogelijkheden voor opstellingen in diverse soorten ruimtes. De modules van Metro zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen en de kussens zijn leverbaar in drie groottes (34, 51 en 68 cm). Zo is het mogelijk een fauteuil met twee armleuningen te maken, of een bank met twee of drie zittingen, met of zonder armleuningen. De fauteuil is 85 cm breed, de tweezitsbank 136 cm breed en de driezitter 204 cm.

Het aluminium frame wordt door Emmegi geleverd in rode, zwarte of witte lak. De stoffering bestaat uit gereyclede elastische viscose dat kan worden bekleed met leer, wol of eco-leer.

 

 

Reageer op dit artikel