artikel

Advertorial: Artdeck® Drain Controlled is vernieuwd

productnieuws

In alle jaargetijden droog onder de galerijen door? Dat kan met de vernieuwde Artdeck® Drain Controlled roosters. In een appartementencomplex aan de Jacob Catsstraat in Barneveld zijn in opdracht van Woningstichting Barneveld deze roosters van BRS Deck Systems onlangs voor het eerst toegepast.

Advertorial: Artdeck® Drain Controlled is vernieuwd

 

 

De roosters zijn gevuld met waterdoorlatend, geluiddempend, recyclebaar EPDM granulaat. Om een regenbui onder de galerij te voorkomen zijn de roosters voorzien van een ingelaste onderplaat en uitgevoerd met een afvoerpijpje voor het regenwater.

Geen plassen

Doordat het oppervlak stroef blijft ontstaan geen plassen op het loopvlak. Hierdoor kan men in alle jaargetijden droog onder de galerij door.  Artdeck® roosters worden veelvuldig toegepast op galerijen, traptreden, bordessen en brugdekken van fiets-voetgangers bruggen.

Kleurenpalet

Artdeck® is verkrijgbaar in verschillende kleuren en kleurmengsels. Daarnaast kunnen de roosters worden gepoedercoat voor een extra kleurdimensie.

Voor meer informatie: BRS

Reageer op dit artikel