artikel

Badkameraccessoirecollectie Haiku van Geesa door Marcel Wanders

productnieuws

Een Haiku is een Japans visueel gedicht en de inspiratiebron van Marcel Wanders voor zijn nieuwe collectie badkameraccessoires voor Geesa. Deze serie bevat meer dan 40 verschillende producten, die tegelijkertijd keuzevrijheid maar ook eenheid in vorm bieden. Strakke en organische vormen zijn in deze lijn te combineren.

Badkameraccessoirecollectie Haiku van Geesa door Marcel Wanders

 

 

De Haiku-collectie bestaat uit chromen en houten planchetten, glashouders, handdoekringen, toiletrolhouders, toiletborstelhouders, diverse haken, zeepdispensers, spiegel, badgreep, vazen en – verrassend – een champagnekoeler, waxinelichthouder, kandelaars en een fotolijst.

 

De collectie van Marcel Wanders kent een vrije opzet en laat verrassende combinaties toe van verschillende materialen, zoals hoogglans chroom, wit keramiek en donker wengéhout. De strakke lijnen van het planchet contrasteren met de ronde vormen van het keramiek. Diverse artikelen, zoals de zeepschoteltjes, zijn voorzien van een magneet, waardoor ze niet snel van de plank kunnen worden gestoten.

 

Geesa wil met de samenwerking met Marcel Wanders haar Nederlandse oorsprong benadrukken. Bijkomend voordeel van de Haiku-collectie is dat deze het bedrijf ook bekendheid op andere markten kan opleveren, bijvoorbeeld in de consumentenwoninginrichting. De champagnekoeler, kandelaar, vazen en fotolijstjes zijn ook buiten de badkamer te gebruiken.

 

 

 

Reageer op dit artikel