artikel

M Furniture van Lensvelt door Niels van Eijk & Miriam van der Lubbe

productnieuws

Voor de herinrichting van het Muziekgebouw in Eindhoven zetten Van Eijk en Van der Lubbe een totaalconcept neer. Het duo ontwierp alles zelf: van het serviesgoed tot en met de façade. Een deel van de meubels die ze voor dit project ontwierpen is onder de naam M-furniture door Lensvelt in productie genomen.

M Furniture van Lensvelt door Niels van Eijk & Miriam van der Lubbe

 

 

Alle meubels die Niels van Eijk en Miriam van der Lubbe voor het Muziekgebouw in Eindhoven hebben ontworpen, kregen de naam M-Furniture. Deze zullen worden gepresenteerd op de Salone del Mobile in Milaan, in de wijk Lambrate.

Onderdeel van de M-Furniture collectie, die door Lensvelt wordt geproduceerd, zijn banken, stoelen, poefs, loveseats, tafels, kaptafels en rustmeubels.

Blikvanger is de Luisterstoel: een oversized oorstoel met kunststof onderstel en gestoffeerde schelp met geïntegreerde speakers en beeldscherm.

Reageer op dit artikel