artikel

Advertorial: Dé oplossing voor aluminium gevelrenovatie

productnieuws

Met het verstrijken van de tijd en onder invloed van weer en wind, worden veel aluminium buitenpanelen – zoals op moderne gevels – dof, vlekkerig en vuil. In het ergste geval kan er zelfs oxidatie en/of corrosie ontstaan.

Advertorial: Dé oplossing voor aluminium gevelrenovatie

 

 

 

DI-NOC Exterieur folies zijn speciaal ontwikkeld om verweerde aluminium buitenpanelen op een relatief eenvoudige en voordelige manier te renoveren. De folie kan direct over de panelen gemonteerd worden. In vergelijking met de huidige aluminium gevelrenovatie technieken scheelt dat tijd, kosten én overlast. Het resultaat is verbluffend: Het gebouw ziet er na renovatie weer uit als nieuw en de folie is nauwelijks van echt te onderscheiden.

NS-station Sloterdijk in een nieuw jasje

Zo is ook het karakteristieke NS-station Sloterdijk gerenoveerd met DI-NOC Exterieur folie. De eerste reactie van de onderhoudscoördinatoren is: “We zijn zo tevreden over de folie dat we bijvoorbeeld ook de plafonds in de stationshal ermee willen beplakken”. Lees hier meer over het project bij station Sloterdijk.

Productinformatie

DI-NOC Exterieur folie is verkrijgbaar in vijf aluminium kleurvarianten: titanium goud, amber, brons, titanium zilver en briljant zilver. Het is verkrijgbaar op rollen van 1,24 m x 50 m.

Garantie

De jarenlange ervaring van 3M met zelfklevende folie is uiteraard verwerkt in de DI-NOC folies. Ze beschikken dan ook over uitstekende water-, schimmel- en vuilbestendige eigenschappen en zijn slag-, slijt- en krasvast. 3M geeft tien jaar garantie op de DI-NOC Exterieur folies.

Klik hier voor meer informatie over DI-NOC Exterieur.

 

Reageer op dit artikel