artikel

Vloerkleed Asia van Nanimarquina

productnieuws

Wol uit Nieuw-Zeeland is het basismateriaal van het vloerkleed Asia van het Spaanse merk Nanimarquina. Op het kleed zijn driedimensionale bloempatronen aangebracht, zodat de gebruiker het idee krijgt door een tuin te lopen.

Vloerkleed Asia van Nanimarquina

 

 

 

De patronen op Asia zijn in reliëf aangebracht en hebben een oriëntaalse vormgeving. Het kleed wordt door Nanimarquina geleverd in vier kleuren: beige, ivoorwit, petrolblauw en bruin, maar een kleur naar keuze is op aanvraag ook mogelijk.
Het vloerkleed is verkrijgbaar in twee afmetingen en is vervaardigd van 100% Nieuw-Zeelandse wol, deels machinaal, deels met de hand. Asia heeft een dichtheid van 68.000 knopen per m2 en een poolhoogte van 10 / 14 mm.

  

Reageer op dit artikel