artikel

Scene XXL van Montis door Gijs Papavoine

productnieuws

Om een gevoel van privacy te creëren in een open ruimte, ontwierp Gijs Papavoine de stoelenserie Scene XXL voor Montis. Op de IMM in Keulen is deze zitoplossing voor lobby’s, publieke ruimtes en open werkvloeren gepresenteerd.

Scene XXL van Montis door Gijs Papavoine

 

Scene XXL is compact, maar hoog en biedt de gebruiker een beschutte omgeving in open ruimtes. De massieve zitting staat op dunne poten en de ranke rugsteun vouwt zich rondom de hoekpunten, als een opgestoken kraag. Omdat de rugsteun rond is, kan de gebruiker in meerdere richtingen zitten, zonder iets te hoeven verplaatsen.

  

De hoge zitting, de zwierige rugleuning en de fleurige combinaties die mogelijk zijn met de stoffering en losse kussens, maken van de Scene XXL een levendig interieurelement. Montis levert optioneel een bijzettafel van HDF met een zwarte rubbere rand, koppelbaar aan de poten.

  

De zitting, de rug en kussens van de stoel kunnen in onderling verschillende materialen worden gestoffeerd en de poten zijn van gematteerd chroom. Scene XXL meet 77 cm breed, heeft een zitdiepte van 77 cm en is 119 cm hoog.

Reageer op dit artikel