artikel

Ligbad en douche in een van Artweger

productnieuws

Twinline2 is een serie nieuwe modellen waarmee sanitairfabrikant Artweger het comfort van een ligbad aanbiedt met een geïntegreerde, volwaardige doucheplek. Speciaal ontwikkeld voor kleine badkamers.

Ligbad en douche in een van Artweger

Als alternatief voor traditionele bad- of doucheoplossingen ontwikkelde de Duitse sanitairfabrikant Artweger een extra productserie van de bestaande serie Twinline. Twinline2 heeft een rechtlijnige badvorm en een geïntegreerde, rechte douchedeur. Zo is het gemakkelijk om een oud ligbad voor een nieuwe Twinline om te wisselen.

De geïntegreerde douchedeur opent naar binnen en belooft een gemakkelijk, bijna vlakke toegang tot het douche- en badgedeelte. Een mechanisch sluitsysteem verbindt watertoevoer met deursluiting en verhindert daardoor het plotseling openen van de deur bij het vullen en baden.

Twinline 2 is verkrijgbaar in 3 maten, 160 bij 75 cm, 170 bij 75 cm en 180 bij 80 cm. De mantels zijn naar keuze betegelbaar of uitgevoerd in wit kunststof. Ook is er keuze uit meerdere kleuren glasoppervlakken.

 

Reageer op dit artikel