artikel

Kast Cubit

productnieuws

Cubit is een modulair opbergsysteem dat de gebruiker in staat stelt om zelf te bepalen hoe hij zijn spullen rangschikt. Met ruim twintig verschillende bouwstenen is het mogelijk een constructie samen te stellen die in elke ruimte past en in elk interieur tot zijn recht komt. Het systeem is gemakkelijk uit- of om te bouwen.

Kast Cubit

 

 

Cubit is in 2006 opgericht door het Duitse duo Thomas Reichel en Minou Farkondeh. Zij bedachten de kast met ontwerper Malte Ahlert. De onderdelen zijn vervaardigd uit hoogwaardige materialen en zijn ontwikkeld op de standaardafmetingen van boeken en cd’s. De modules kunnen op de grond worden gezet of aan de wand worden opgehangen. Het is mogelijk een klassieke boekenkast te bouwen, met gelijke onderdelen, of een asymmetrische constructie samen te stellen met verschillende groottes.

 

Cubit wordt alleen verkocht via de website en met behulp van een 3D-planner kunnen gebruikers daarop hun persoonlijke opbergsysteem samenstellen. De constructie opbouwen is eenvoudig dankzij de gepatenteerde verbindingselementen en klemmen. Het is ook mogelijk een kleur te kiezen waarin de modules worden geleverd, ze zijn standaard leverbaar in wit en zwart.

 

Reageer op dit artikel