artikel

Kapstok Magic van MOX

productnieuws

Het Zwitserse merk MOX toont op de IMM in Keulen de opvallende kapstok Magic. De magie van dit ontwerp zit hem in de drie buizen, die allemaal rond hun eigen as kunnen draaien en zo de kapstok van uiterlijk en functie doen veranderen.

Kapstok Magic van MOX

 

 

 

 

 

 

De knikken en uitstulpingen in de vorm van de buizen doen dienst als haken voor sjaals, jassen, tassen en andere garderobe-items. De bovenste ring kan worden gebruikt voor hangers en biedt plaats aan nog meer kleding door middel van de haken.

 

De onderste ring van massief staal is zwaar, zodat de kapstok altijd stabiel blijft, ongeacht de positie waarin de buizenn zijn gedraaid. Magic wordt door MOX geleverd met een witte poedercoating en is 166 cm hoog. De diameter is 47 cm.

 

 

Reageer op dit artikel