artikel

Douchestoomcabine Avec van Kos door Ludovica+Roberto Palomba

productnieuws

De multifunctionele douchecabine Avec biedt verschillende ervaringen aan: naast een reguliere douche, kan er ook een Turks stoombad in worden genomen, of een regendouche, of een chromo- of aromatherapie. Het apparaat van Kos kan ook worden ingesteld op massagestralen en heeft licht- en muziekprogramma’s, die het douchen tot een multizintuiglijke beleving kunnen maken.

Douchestoomcabine Avec van Kos door Ludovica+Roberto Palomba

 

 

 

 

De structuur van de douchecabine is vervaardigd van aluminium, waardoor het mogelijk is de dikte van de wanden en afmetingen van de panelen te verminderen. Avec is een klein glazen huis, door de ontwerpers Ludovica en Roberto Palomba ‘micro architectuur’ genoemd.

  

Met Avec biedt de Italiaanse sanitairproducent Kos een kleine home spa aan, waarmee alle ervaringen die in een wellness center worden aangeboden, binnenshuis bereikbaar zijn. Ook is het geschikt voor toepassing in hotels, doordat het volume verkrijgbaar is in vrijstaande- of wandversies.

  

Avec wordt geleverd in drie formaten: small (80 x 120 x 230 cm), Moi (90 x 135 x 230) en Toi (90 x 180 x 230 cm). Avec Moi is ook verkrijgbaar in een vrijstaande versie met geïntegreerde kranen voor een externe wastafel.

  

Standaard zit in de Avec een Turks stoombad met een aroma essence-dispenser, het gepatenteerde Idrocolore-systeem, een centrale regendouchekop, verticale hydro-massage-jetstralen, thermostaatkranen, muzieksysteem, een touch screen-scherm in verschillende talen. De cabine is in zwart of wit uitgevoerd, altijd matglanzend.

  

Reageer op dit artikel